Dacă te-ai decis să adopți rezoluția noastră pentru Anul Nou, ți-am pregătit și o listă cu destinații care să te inspire. Le-am ales pe cele mai potrivite pentru turiștii români, în funcție de cele mai bune oferte pentru anul care vine.

Așadar, iată un Top 6 Destinații 2016, realizat de consultanții noștri !

6.  Antalya,Turcia –  Răsfață-te în Capitala Turismului Internațional Turcesc!

antalya2

MUST GO Dacă îți dorești o vacanță relaxantă în care să stai la plajă și să guști delicioasele baclavale, cafele și ceaiuri turcești, Antalya este destinația ideală. Turcii sunt recunoscuți pentru cele mai bune servicii hoteliere din lume, iar aici te vei simți ca un rege/o regină.

MUST SEE Poarta lui Adrian, Termessos, Turnul cu Ceas, moscheea Yivli Minare, Muzeul Național de Arheologie, peștera Beldibi

MUST TRAVEL Oferte avatajoase găsești aici:  Click link

 

5 . Punta Cana, Republica Dominicană – Relaxează-te într-un paradis tropical!

puntacana1

MUST GO Plaje tropicale de o frumusețe nepământeană, resort-uri celebre în lume, o lume vibrantă, plină de culoare, toate acestea fac din Punta Cana o destinație ideală pentru anul 2016.

MUST SEE Cea mai veche catedrală din lume care se află în Santo Domingo, Manati Park,  Muzeul Ponce de Leon. De asemenea, profită de ocazie și înoată cu delfinii sau distrează-te la snorkeling și scuba diving.

MUST TRAVEL Oferte avatajoase găsești aici: Click aici

 

4. Creta, Grecia – Intră în lumea legendelor din Insula Zeilor!

creta1

MUST GO Insula este faimoasă pentru plajele cu ape cristaline. Transparența apelor din jurul insulei poate ajunge și la 40 de metri. Creta este totodată leaganul celei mai vechi civilizatii europene, iar legendele spun că aici s-a născut cel mai puternic dintre zeii Olimpului, Zeus.

MUST SEE Palatul Knossos, Heraklion, Muzeul de Arheologie din Heraklion, Chania, Phaestos, Rethimno, Defileul Samaria, Valea Amari si Muntele Idi, Muntele Idi, Gournia, Pestera Dikteon Andron

MUST TRAVEL Oferte avatajoase găsești aici: Click link

Aici avem și un MUST BUY ! Este vorba despre uleiul de măsline, despre care se spune că este un elixir al tinereții și motivul pentru care locuitorii insulei Creta sunt cunoscuți în toată lumea pentru longevitatea lor. Ei nu suferă de boli de inimă, cancere, diabet sau obezitate.

 

3. Ibiza, Spania – Distrează-te pe insula care nu doarme niciodată!

ibiza1

MUST GO Este celebră pentru distracții și cluburi, dar și recunoscută pentru frumusețea peisajului. Insula face parte din patrimoniul UNESCO, fiind remarcată pentru biodiversitate și cultură. Numărul plajelor din Ibiza este de circa 50; au o frumusețe aparte, cu nisip fin și ape de un albastru cristalin.  Există plaje pentru familii, plaje solitare, plaje animate.

MUST SEE Insula Es Vedra, zidurile renascentiste, centrul vechi, necropolele Puig des Molins, Catedrala Santa Maria, Muzeul Arheologic

MUST TRAVEL Oferte avatajoase găsești aici: Click link

 

2. Madeira, Portugalia – Lasă-te mângâiat de razele soarelui pe insula lui preferată!

maderia3

MUST GO Madeira este însorită 300 de zile pe an! Așa că dacă te-ai săturat de iarnă, este destinația perfectă. Situata in Oceanul Atlantic, la o ora si jumatate de zbor de orasul Lisabona, Insula Madeira este renumita pentru frumusetea naturala de exceptie, climatul desosebit de bland, ca o eterna primavara in tot timpul anului si oamenii prietenosi si primitori. Insula Madeira este un adevarat paradis natural, cu peisaje spectaculoase pline de culoare, cu o vegetatie luxurianta.

MUST SEE Apeductele, Grădina Botanică Funchal, Grădina Tropicală Monte Palace, peșterile Sao Vicente, Grădina cu Orhidee, Centrul de Istorie

MUST TRAVEL Oferte avatajoase găsești aici: Click link

 

1. Dalmația, Croația – Pășește într-o lume magică, bijuteria cea mai de preț a unui imperiu!

dalmatia1

MUST GO Coasta Dalmației este o experiență unică. Aici sunt cele mai frumoase plaje din Europa, castele și fortărețe străvechi cu influențe venețiene, orașe medievale,  dar și cele mai bune locuri pentru sporturi nautice.

MUST SEE ruinele orașului roman Salona, Catedrala St. Jakovand, Palatul lui Diocletian, Templul lui Jupiter, Capela lui Ivan cel Fericit, Palatul Ducelui, Palatul Sponza, Fabrica de Torpile

MUST TRAVEL Oferte avatajoase găsești aici: Click link