Când ninge și frigul ne trimite în case, la căldură, Must Travel vă vine în ajutor cu o recomandare de călătorie în Republica Dominicană. Tot la căldură, de altfel. Căci ce ar putea să fie mai frumos decât plajele cu nisip alb, lagunele turcoaz și romantismul pentru care e recunoscută această destinație din America Centrală.

Republica Dominicană s-a dovedit a fi o alegere minunată pentru o destinație de vacanță. E locul ideal în care puteți inversa anotimpurile, puteți scăpa de cotidian, de paginile pline de task-uri ale agendelor de pe birou, de hainele groase și de traficul greu. Cunoscută și ca destinație romantică, de distracție, wellness și balneoclimaterică, oferă peste 50 de resorturi și hoteluri pentru toate buzunarele, dotate cu centre wellness, recuperare și spa în care iubitorii de vacanțe pot profita de programe deosebite de tratamente și masaje speciale. Această destinație pentru iubire și plimbări cu catamaranul a început să fie explorată încă de prin anii ’70.

Presupun că deja aveați o bănuială, dar Punta Cana este în topul destinațiilor pentru luna de miere. Pare de necrezut, însă încă din 1971, Republica Dominicană este singurul loc din lume unde turiștii străini se pot separa oficial în doar o singură zi. Indiferent dacă au rezidență sau nu, Legea Divorțului le permite soților celor care vin pe insulă din orice parte a globului să obțină un divorț rapid. Din fericire, statisticile arată că dimpotrivă, un sejur în acest paradis exotic aduce foarte multe impăcări romantice, divorțurile înregistrate fiind in număr foarte mic.

Ajunși în Republica Dominicană nu puteți pierde ocazia să înotați cu delfinii în Parcul Manati, parc tematic de lângă Punta Cana, care mai include o grădină zoologică, un sat Taino recreat și multe animale exotice.

delfin02 www.ekstravaganca.com parcul_manati1 bunadimineata.ro

Sursa imaginilor: www.ekstravaganca.com, bunadimineata.ro

De asemenea, trebuie să admirați frumusețile din Coasta de Chihlimbar și să vă plimbați în Parcul Național Insula Cabritos aflat în centrul lacului Enriquillo. Parcul este considerat cea mai mare rezervație de crocodili sălbatici americani, care are foarte multe păsări flamingo și două specii de iguane.

O altă excursie pe care nu trebuie să o ratați este vizitarea Parcului Celor Trei Ochi de Apă, excursie ce trebuie să înceapă de dimineață, deoarece frumusețea va învălui cu siguranța și cu greu veți mai vrea să plecați. E de recomandat să aveți la voi ceva de băut și de mâncat, pentru că nu există restaurante în acest parc, iar tentația de a petrece câteva ore bune în parc este foarte mare. Există și patru lacuri, cu apă verde-albăstruie, în care puteți vedea pești și țestoase. Ca un pont, vă sugerăm o plimbare cu barca pe lac, însa activitatea principală o constituie explorarea peșterilor. Trei lacuri se văd cu ochiul liber când ajungi în acest parc. Al patrulea îl poți găsi numai după ce treci printr-o peșteră.

Picture-1 www.touringdominicanrepublic.com tres-ojos-santo-domingo-1 exploristory.com

Sursa imaginilor: www.touringdominicanrepublic.com, exploristory.com.

În Republica Dominicană totul înclină spre liniște și pace, spre iubire și romantism, spre contemplare și relaxare! Este un loc perfect pentru o vacanță de vis, iar aceasta este o perioadă nemaipomenită pentru un sejur așa cum ați visat de multe ori, fapt pentru care venim în întâmpinarea voastră cu reduceri și oferte semnificative, pe care ni le puteți solicita pe office@musttravel.ro sau la  0770.223361.