Must Travel pornește o nouă campanie: Citesc în Vacanță!

Campania noastră se va desfășura în intervalul martie-septembrie 2016 și urmărește încurajarea lecturii în vacanță. O carte este cea mai potrivită metodă de a ne petrece timpul atunci când suntem în mașină, în avion, în tren, la plajă sau într-o cafenea dintr-o destinație nouă.

Campania se va desfășura pe două fronturi:

1. ONLINE – Vom încuraja oamenii care doresc să susțină conceptul de lectură în vacanță, să posteze bookselfie-uri cu ei, însoțite de hashtag-urile ‪#‎citescinvacanta‬, personalizat cu locul sau momentul, de exemplu‪#‎citescinlondra‬ sau ‪#‎citesclaplaja‬, ‪#‎musttravel‬. Vom aduna toate pozele și le vom folosi în campanie. În plus, vom oferi acestor clienți asigurări medicale, ce asigură îngrijiri medicale în valoare de 50.000 euro, pentru vacanțe achiziționate prin Must Travel.
2. OFFLINE – Clienții ce vor veni la agenție și vor aduce o carte, vor primi în schimb un discount și un semn de carte personalizat cu Must Travel. Vom strânge toate cărțile și le vom așeza în gară, autogară, microbuze, trenuri, benzinării, la dispoziția călătorilor. Principiul de a le folosi este următorul: pot lua cu ei în vacanță ce carte doresc, iar când se întorc trebuie să lase cartea în unul dintre punctele unde vor fi așezate.

Succes la citit și la călătorit!