Ai prieteni sau rude de departe care te vizitează? Parteneri de afaceri care vin Galaţi? Sau, poate, angajaţi cărora vrei să le oferi o experienţă inedită..

 

Agenţia de turism Must Travel vrea să-ţi simplifice viaţa, aşa că vine cu un serviciu nou în Galaţi, care îi va impresiona cu siguranţă pe cei care vizitează oraşul de la Dunăre.

Este vorba de tururi personalizate cu ghid.

Ce trebuie să faci?

Mai întâi, alege ce te interesează. Must Travel are 3 variante standard de tururi: „Cunoaşte Oraşul”, „O istorie zbuciumată” şi „Artă la Dunăre”.

„Cunoaşte Oraşul” este un tur general, cu informaţii despre istoria oraşului (cea ştiută şi cea mai puţin ştiută), în care vom descoperi locuri fascinante cu poveşti pe măsură.

Dacă alegeţi „O istorie zbuciumată”, veţi afla despre perioadele de glorie ale celui mai occidental oraş românesc de dinainte de război dar şi despre suferinţe.

Iar „Artă la Dunăre” vă dezvăluie amănunte despre expoziţia de sculptură în metal de pe faleză, unică în lume dar nu numai. Vom afla cum a devenit elicea simbolul oraşului şi ce trebuia de fapt să fie şi vom trece în revistă toate planurile artistice.

După ce te-ai hotărât ce tur preferi, sună-ne sau scrie-ne să punem la punct detaliile, cum ar fi data care te interesează, cât vrei să dureze turul şi ce te interesează în mod special, astfel încât putem să îţi facem cea mai bună ofertă personalizată.

Ne găseşti aici sau aici sau ne poţi suna la 0770 223 361.

galati-012

sursa foto: http://kingofwallpapers.com/galati/image-012.php?pic=/galati/galati-012.jpg