Echipa Must Travel sustine  atat drogostea pentru oameni si intre oameni, cat si dragostea pentru calatorii.
Susținem voluntariatul si lucrurile facute din dragoste și pentu dragoste.
Iar astăzi suntem alaturi de asociatia Rotaract Continental la evenimentul organizat deja cu traditie, cu ocazia Sarbatorii Iubirii. Ii invitam pe toti prietenii nostri sa se alature acestui eveniment diseara, 16 Februarie, incepand cu ora 20.00 la Fratellini Bistro in Bucuresti
Iar pentru ca efectele activitatii noastre sa bucure cat mai multe suflete, toate donatiile stranse in cadrul acestui eveniment vor merge catre realibitarea centrului Social Bilciuresti din judetul Dambovita.

Detalii despre eveniment conform: https://www.facebook.com/Rotaract-Bucuresti-Continental-573682289377246/

Anul acesta Valentine’s Day pică într-o miercuri și nu vei avea timp și chef să faci nimic ieșit din comun? Nu e timpul pierdut! Noi știm că vrei să ai parte de multă distracție și de ce nu, de una-două momente romantice, și știm și cum să le îmbinam perfect. Rezultatul? RotaLove, ediția a4a!

Rotaract Bucuresti Continental te invită vineri, 16 februarie 2018, orele 20:00, la Fatellini Bistro la evenimentul nostru emblematic, RotaLove.

Avem toată dragostea necesară, ocazia perfectă, locația perfectă și pe Cupidon de partea noastră. Vino împreuna cu prietenii, iubitul sau iubita și de restul ne ocupăm noi!

Dorim să-i facem și pe alții să zâmbească, astfel încât donația minimă recomandată va fi de 30 RON, iar suma strânsă va ajuta la recondiționarea Centrului Social din comuna Bilciurești, județul Dâmbovița.

Alături de prietenii noștri de la Asociatia Sansa Ta, vom încerca să promovăm dragostea de viața și să construim nu numai iubire, ci și un acoperiș pentru copiii de la Centrul Social Bilciurești. De asemenea, puteți dona hăinuțe, jucării, rechizite pentru cei 80 de copii de la centru. Te așteptăm să ne fii alături!

____________________________________________________

Asociaţia Șansa Ta este o Organizaţie Non-Profit, care promovează dreptul la o viață mai bună pentru copiii și tinerii care urmează sa părăseasca sau au părăsit centrele de plasament, prevenind instituționalizarea acestora. De asemenea, Asociația își propune să ajute familiile nevoiașe cu mulți copii din România, persoanele fără adăpost și copiii străzii.