La Marea Neagra … da! Insa, pe malul bulgaresc. Acolo au ales sa petreaca absolventii promotiei 2018 a Liceului de Arte “Dimitrie Cuclin” din Galati, banchetul de absolvire a liceului.

DSC_0787 DSC_0901

A fost o petrecere pe cinste care a durat trei zile si a cuprins cantari la chitara, pe plaja, sub umbrelele de stuf, ocrotiti de luna plina, dar si o lansare de lampioane, incarcate de dorinte.

DSC_0266 DSC_0304

Ei bine, dupa ce am petrecut pana tarziu in prima seara, ne-am trezit vioi sa mergem pe plaja la concursul organizat de echipa agentiei Must Travel. Distractia a fost in toi si cu siguranta a lasat multe amintiri frumoase in inima participantilor.

DSC_0335 DSC_0419

Si a urmat mult si asteptatul banchet!!! I-am surprins cu palarii, ochelari, rama personalizata cu numele liceului lor. Am avut DJ, MC, fotograf, artificii, concurs de dans, daruri, premii, surprize facute profesorilor…la un loc…un super party!:)

ARTIFICII DSC_0764 DSC_0983 DSC_0759MAGNET

Le multumim elevilor si profesorilor Liceului de Arte “Dimitrie Cuclin” din Galati pentru increderea cu care ne-au investit pentru organizarea acestui mare eveniment din viata lor!

Cu pretuire si prietenie,

Echipa Must Travel