Egipt – Tara Faraonilor

Image result for egipt croaziera

Sursa:https://ivisit.ro/

Egipt este o tara fascinanta, unde poti petrece o vacanta pe neuitat alaturi de cei dragi. Daca alegi Hurghada, ca destinatie pentru urmatoarea ta vacanta trebuie sa stii perioadele cu temperaturile cele mai favorabile sunt cele din luna octombrie pana la sfarsitul lui mai. Hurghada are unele dintre cele mai frumoase plaje din Egipt si este o combinatie armonioasa de elemente moderne, aflate in peisajul unei asezari autentic egiptene. Aici veti gasi numeroase variante de cazare de 4 si 5 stele, hotelurile fiind adevarate palate cu arhitectura orientala, inconjurate de gradini exotice, asteptandu-si turistii cu servicii all inclusive. Plajele din Hurghada sunt animate, dar exista si locuri unde veti putea avea liniste din plin. Intrarea in apa este lina, iar nisipul este fin si cald.

Image result for egipt plaje

Sursa:http://stiri.tvr.ro/egipt

Pentru a va imbogati cunostintele puteti achizitiona si excursii ce va vor satisface toate curiozitatile legate de aceasta tara. O prima varianta de excursie ar fi SUPER CAIRO, PIRAMIDE. Nu poti vizita Egiptul fara sa nu vezi cele trei piramide impunatoare, Sfinxul sau artefactele antice ce va asteapata sa le descoperiti misterele. Tariful acestei excurii porneste de la 105 dolari/adult, 55 dolari/copil.

 

Image result for egipt

 
Daca esti pasionat de istorie, nu ezita sa achizitionezi bilete pentru excursia la SUPER LUXOR, DENDERA. In programul de vizitare intra obiective precum Templul zeitei dragostei Hathor din Dandera, Templul din Karnak, Colosii din Memnon, Templul mortuar al lui Ramses al III-lea, precum si vizitarea unei plantatii de bananieri, pranzul fiind servit pe vasul de croaziera, intimp ce va plimbati pe Nil. Tarif pleaca de la 100 dolari/adult, 50 dolari/copil.

 

Image result for super luxor dendera

Sursa:https://en.wikipedia.org

MANASTIRILE SF. ANTONIU SI SF. PAVEL sunt cele mai vechi manastiri din lume, unde poti gasi icoane unice si o colectie impresionanta de picturi murale. Tariful pleaca de la 65 dolari / adult si 35 dolari/copil.

Related image

Sursa:https://ru.m.wikipedia.org

INSULA PARADISULUI este o locatie care noua ne-a ramas in suflet. Daca esti pasionat de scufundari, nu trebuie sa ratezi aceasta excursie.Se vor face opriri la recifele de corali ,unde se va putea inota cu masca si tub, plus ca te poti relaxa pe plaja cu nisip fin si te poti bucura de apa calda si cristalina. Pranzul se va lua la un restaurant cu specific pescaresc. Tarif pleaca de la 85 dolari /adult si 40 dolari/copil.

Image result for insula paradisului hurghada

Sursa:http://restless.ro

Excursia la FERMECATORUL SAHL HASHEESH iti da posibilitatea de a inota langa coloanele faraonilor, pe langa cele doua opriri langa reciful de corali. In pretul acestei excursii optionale este inclus si masajul de relaxare, precum si pranzul cu preparate pe baza de fructe de mare. Ai parte de bauturi non-alcoolice, fresh-uri proaspete si WiFi. De asemenea,o alta atractie a acestei excursii, este piata fantanilor multicolore, de unde vei ramane cu cele mai frumoase amintiri. Tarif pleaca de la 70 dolari /adult si 35 dolari /copil.

Image result for sahl hasheesh hurghada egypt

https://www.youtube.com

Indiferent de sezon, dar cu precadere atunci cand e frig la noi in tara, Egipt devine o optiune extrem de buna de calatorie. Este locul perfect pentru a imbina pasiunea pentru istorie, fascinatia pentru necunoscut si ocult cu placerea de a face plaja, snorkeling si scufundari, intre corali si pesti colorati. Este o destinatie de vacanta total diferita de altele, care iti aduce bucurii si descoperiri la tot pasul. Va invitam sa explorati fascinantul Egipt!