Vine Pastele, Sarbatoare Sfanta, ce ilustreaza triumful vietii asupra mortii. Asa vom triumfa si noi asupra acestei pandemii, care ne tine in case si ne blocheaza toate activitatile. Printre aceste activitati se numara si vacantele, bucurii din viata noastra, recompense pentru toate eforturile depuse in toate segmentele de activitate. Pentru a ne tine sanatosi si pentru a putea calatori din nou, in deplina siguranta, acum pastram distanta sociala, ne amanam vacantele sau, atunci cand situatia o impune, le anulam. Este doar o perioada grea, neprovocata de niciunul dintre noi, dar care ne afecteaza pe toti, in diferite moduri. Vrem sa le multumim, in prag de sarbatoare, tuturor turistilor nostri intelegatori, calmi si buni, pentru frumoasa colaborare in solutionarea tuturor situatiilor legate de amanarea vacantelor. Lucram intens si cu multa migala in gasirea celor mai bune solutii, in primul rand, pentru dumnealor.

Suntem in permanenta conectati la tot ce se intampla in lume si ne informam cu promptitudine turistii si prietenii dragi, asupra tuturor modificarilor ce ar putea aparea in vacantele rezervate. Punem pret pe toate dorintele turistilor nostri si le respectam opiniile. Este o perioada de grea incercari si pentru noi, caci trecem prin momente dificile din toate punctele de vedere, iar buna dumneavoastra colaborare ne ajuta sa trecem cu bine, impreuna, peste acest hop. Si vom depasi acest hop. Insa doar de noi toti depinde cum.

Va trece Coronacriza, vom calatori din nou, cu mai multa recunostinta, pasiune, dragoste pentru natura si libertate. Vom aprecia mai mult fiecare varf de munte, fiecare mare, fiecare ocean, fiecare lingura de apa sarata, fiecare mana de nisip, fiecare adiere de vant, fiecare cascada, fiecare colt de lume.

Va doresc sa fiti, cu totii, oameni-lumina pentru toti cei din jur! Avem nevoie de incredere si sprijin, in egala masura, pentru a ne duce barca  la liman! Iar la liman vom gasi iubire, recunostinta si credinta!

Paste Fericit, prieteni frumosi!