Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Onyria Marinha Boutique Hotel

Descriere

Inconjurat de parfumul grădinilor și al pinii, in inima Quintei da Marinha, langă Pavilionul de Vanătoare Regele D. Carlos I, Onyria Marinha Boutique Hotel, este un hotel de lux de cinci stele care se deschide pe 16 ianuarie 2022.

La 20 de minute de Lisabona, adiacent celebrului teren de golf proiectat de Robert Trent Jones Sr., care vă permite să vă bucurați de 18 găuri de talie mondială, cu vederi magnifice la Oceanul Atlantic și la Munții Sintra, Hotelul Onyria Marinha Boutique are camere și apartamente de lux. de gust rafinat, unele, precum si 11 Vile dotate cu tot ce ai nevoie pentru un sejur relaxant.

Cu servicii superioare și facilități concepute in detaliu pentru a combina cele mai bune lucruri de agrement și afaceri, Hotelul Onyria Marinha Boutique are facilități pentru intalniri, intalniri și conferințe.

Și pentru ca șederea dumneavoastră să se ridice la nivelul unei experiențe unice, Onyria Marinha Boutique Hotel dispune de NaturSpa pentru tratamente terapeutice și de relaxare ideale pentru a improspăta, intineri și revigorează trupul și sufletul.

Proiectat de arhitectul João Paciência și arhitectul peisagist Francisco Caldeira Cabral, Onyria Marinha Boutique Hotel este in comuniune cu marea, in așa fel incat peisajul in care se află se extinde armonios in interiorul său.

Piatra de diferite texturi și, mai ales, lemnul sunt o parte esențială a decorului, unde predomină tonurile aurii ale pămantului, ocru de deal, albul și cruditatea intr-o fluiditate naturală care accentuează intenționat „spiritul loc".

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie