Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 6 hoteluri

Baile 1 Mai, Romania

Hotelul de 3 stele AQUA este situat in statiunea Baile 1 Mai care se afl la numai 2 km de Bile Felix si 4 km de Oradea Camerele cu design modern cu teras curate baie cu dus si bideu aer conditionat internet wireless tv smart cablu pat dublu AZn care . . .

Baile 1 Mai, Romania

Pensiunea 1 Mai perfect localizata in inima statiunii reprezintagarantia unei sederi de neuitat in statiunea Baile 1 MaiCu o capacitate de 20 locuri de cazare in camere duble si 2apartamentePensiunea 1 Mai deschisa in anul 2015 este reprezentata pr . . .

Baile 1 Mai, Romania

Hotelul de 3 stele AQUA este situat in statiunea Baile 1 Mai care se afla la numai 2 km de Baile Felix si 4 km de Oradea intre satele Rontau si HaieuDespre Hotel Aqua Thermal Spa Relax Baile 1 Mai prezentare hotel facilitati si servicii oferiteLocal . . .

Baile 1 Mai, Romania

LocalizareHotelul de 3 stele AQUA este situat in statiunea Baile 1 Mai care se afla la numai 2 km de Baile Felix si 4 km de Oradea intre satele Rontau si HaieuBaile termale publice se afla la doar 300 de metri Cea mai apropiata staie de autobuz este . . .

Baile 1 Mai, Romania
Baile 1 Mai, Romania

Pachet Relaxare si IntretinerePerioada 0201 - 20122019 7 zile 6 noptiPachetul include6 nopti de cazarePensiune completa mic dejun bufet dejun cina bugetfisa cont 70 leipersoanzi BUGETUL neutilizat NU se restituie TRATAMENTUL SPA se efectueaza in . . .