Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
GARDEN Club
este amplasat in Brasov, intr-o zona linistita, departe de zgomotul strazii, pe un teren generos de peste 10000 m2, la mica distanta de Paradisul Acvatic. Proiectul a fost conceput astfel incat sa asigure clientilor un inalt grad de confort si conditii de relaxare.
Generoasele spatii verzi, gradina de trandafiri care il inconjoara, eleganta si bunul gust reflectate in arhitectura si modul de decorare si dotare a camerelor, fac din hotelul GARDEN Club o locatie de apreciata de turisti, ideala pentru petrecerea timpului liber.

DESCRIERE UNITATE:
Hotel Garden Club are in componenta hotel, restaurant, terasa restaurant, piscina cu plaja amenajata, terasa piscina, cort de evenimente.
Hotelul are 19 camere duble amenajate cu bun gust si rafinament, in stil clasic, clasificat la 3 stele.

FACILITATI UNITATE
Piscina este amplasata in aer liber si este deschisa in sezonul cald. Are dimensiunile de 10mx20m, cu o adancime medie de 1.40m. Apa este filtrata, incalzita la 24-28*C. Turistii cazati au acces gratuit la piscina si sezlong.
Plaja este organizata pe malul piscinei, la 25 m de hotel, unde se pun la dispozitie peste 300 sezlonguri, umbrele de soare, foisoare pentru relaxare, cort de evenimente, bar si restaurant.
Parcarea autoturismelor se face in curtea interioara a hotelului, zona cu acces controlat in timpul noptii, cu locuri la discretie, contra cost.

SERVICII DE MASA
Restaurantul hotelului seveste meniu Italian si meniu Steak House. Restaurantul interior are o capacitate de 80 persoane. Terasa acoperita asigura o ambianta placuta pentru 80 persoane.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie