Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Concorde se afla pe Strada Franceza, una dintre cele mai vechi strazi din Bucuresti. Cafenele, parcuri, restaurante, centre de shopping si de business, puncte de transport in comun - totul la distanta de cateva minute.

Hotel este situat in centrul vechi al orasului Bucuresti, intr-o cladire de inspiratie neoclasica, cu vedere la rau sau la oras. Hotelul a fost reconstruit complet in anul 2012 si pastreaza detaliile fatadei sale istorice.

Cele 38 de camere stilate ofera confort ultramodern: mobila din lemn masiv, perne de diferite tipuri si grade de confort, ferestre care se dechid catre panorame spectaculoase, Wi-Fi gratuit. La cerere, aceasta proprietate organizeaza excursii in imprejurimi. Oaspetii se pot relaxa pe terasa la soare sau in gradina hotelului, iar personalul receptiei este disponibil nonstop. In afara proprietatii exista o parcare cu paza disponibila contra cost, iar in curtea proprietatii se poate intra cu masina pentru descarcarea bagajelor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie