Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL AMBASADOR.


Descriere

INFORMATII GENERALE
Purtand semnatura arhitectului Arghir Culina, hotelul si-a deschis portile in anul 1937 si are in spate o istorie tumultoasa, care insa nu i-a stirbit nici frumusetea, nici importanta pe piata hoteliera a Capitalei. A fost considerat de la bun inceput un hotel de top, multumita celei mai moderne instalatii sanitare din Europa cu care se lauda la inaugurare.
Ajungand in prezent, Hotelul Ambasador, ce initial oferea un confort de 3 stele oaspetilor sai, a beneficiat in 2012 de o renovare de proportii, incheiata in 2013, fiind astazi un hotel de 4 stele. Alaturi de amplasarea strategica in centrul Capitalei, pe Bulevardul Magheru, intre Piata Romana si Piata Universitatii, hotelul ofera tuturor celor care ii trec pragul facilitati demne de luat in seama. O cladire-monument de arhitectura, hotelul este alegerea perfecta atat pentru o vacanta de relaxare, cat si pentru organizarea de evenimente private sau corporate de diferite tipuri.

FACILITATI UNITATE
Hotelul Ambasador monument arhitectonic, proiectat de arhitectul Arghir Culina in stil Art Deco poate fi considerat o emblema a Bucurestiului si un punct de reper din punct de vedere al calitatii si varietatii serviciilor pe care le ofera in cele 99 de spatii de cazare, un restaurant, o sala de evenimente cu terasa cu o privire panoramica asupra micului Paris si 2 sali de conferinta.
Hotelul dispune de parcare privata (contra cost). Se poate asigura acces gratuit pentru turistii care beneficiaza de cazare, este necesara o cerere in prealabil, la momentul efectuarii rezervarii.

POLITICI:
Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.