Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUAWORLD RESORT BUDAPEST.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Aquaworld Resort Budapest deschis pe tot parcursul anului, este situat langa autostrada M0, in partea nordica a orasului Budapesta, are o suprafata de 8,6 hectare si este unul dintre cele mai mari aquaparcuri acoperite din Europa.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Aquaworld Resort Budapest este unic in Ungaria in ceea ce priveste caracteristicile: 309 camere, apartamente, camere family. Dispune de un centru de conferinte pentru aproape 1.000 de persoane, 3 restaurante, baruri, o zona de wellness si fitness in stil oriental, peste 1.000 de locuri de parcare, un parc imens cu locuri de joaca, o casuta de joaca pentru copii de 200 m2, Bongo Kids Club si acces direct la unul dintre cele mai mari parcuri de aventura acvatice interioare din Europa, la Aquaworld.


Atat apartamentele cat si camerele de hotel se caracterizeaza prin culori calde, forme curate, moderne, practic, confort si eleganta. In cladirea principala a hotelului Aquaworld Resort Budapest exista 261 de camere, din care 28 de suite junior, 8 apartamente si 2 apartamente prezidentiale care ofera un lux suplimentar, iar camerele destinate persoanelor cu dizabilitati fac sederea confortabila pentru oaspetii cu dizabilitati.
Cele 48 de apartamente cu doua si trei camere ale casei de apartamente, care este conectata la hotel printr-un coridor subteran, ofera celor care stau aici pentru o perioada mai lunga si familiilor senzatia de camin, in timp ce acestea se pot bucura si de toate avantajele a serviciului de patru stele a hotelului.


Aquaworld cu 17 piscine (din care 15 functioneaza pe toata perioada anului), piscina pentru surf, piscina cu valuri, sauna, facilitati pentru copii (piscine pentru copii, tobogane), volei, fitness, cabina cu aburi, aromacabina, infrasauna, biosauna, teren de joaca pentru copii.


DESCRIERE CAMERE
Camere Dubla Standard (25-29 m2): dotate cu doua paturi (100x200 cm) sau un pat dublu (180x200 cm), baie cu dus, vedere la parc. Grad maxim de ocupare: 2 adulti sau 2 adulti + 1 copil pana la 7 ani.


Camere Dubla Superior (25-29 m2): dotate cu pat matrimonial (180x200 cm) si baie cu dus. Camerele au vedere la Muntii Buda, si au incluse papuci, ceai si cafea. Grad maxim de ocupare: 2 adulti sau 2 adulti + 1 copil pana la 7 ani.


Junior Suite (43 m2): dotate doua paturi (100x200 cm) sau un pat dublu (180x200 cm) si canapea extensibila, baie cu cada si dus, vedere la parc sau la muntii Buda. Camerele orientate spre Buda au balcon. Grad maxim de ocupare: 2 adulti, 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii pana la 14 ani.


Suite (53 m2): dotate cu dormitor cu pat matrimonial (180x200 cm) si living cu canapea extensibila, baie cu dus si cada, vedere spre muntii Buda, balcon. Grad maxim de ocupare: 2 adulti, 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii pana la 14 ani.


Apartament cu 2 camere (50-56 m2): alcatuite din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, baie cu dus si cada. Sunt situate in cladirea de apartamente. Grad maxim de ocupare: 2 adulti, 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii pana la 14 ani.


Apartamente cu 3 camere (90-95 m2): alcatuite din doua dormitoare, un dormitor cu doua paturi (100x200 cm) si un dormitor cu pat matrimonial (180x200 cm) si living cu canapea extensibila, baie cu dus si cada. Sunt situate in cladirea de apartamente. Grad maxim de ocupare: 4 adulti sau 4 adulti + 2 copii pana la 14 ani.


Camere Family (2 x 25-29 m2): alcatuite din doua camere duble comunicante, o camera este cu pat matrimonial (180x200 cm) si baie cu dus, iar cealalta camera cu doua paturi separate (100x200 cm) si baie cu cada. Grad maxim de ocupare 4 adulti sau 4 adulti + 2 copii pana la 7 ani.

Hotelul isi rezerva dreptul de a cere garantie de la client la sosire pentru eventualele cheltuieli care pot aparea pe durata sejurului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie