Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

O experienta unica in Transilvania! Un centru de evenimente tip boutique ce ofera facilitati de cazare si restaurant situate in preajma manastirilor renascentiste, in satul Calugareni. Oaspetii nostri se delecteaza cu apartamente confortabile in vila.


Situata intr-o zona retrasa din Transilvania, in satul Calugareni, pensiune Vila Janka ofera cazare in conditii de lux si o experienta unica. Avand doar cinci apartamente, vila este confortabila si primitoare. Patru apartamente luxuriante ofera cazare pentru 6 oaspeti, iar apartamentul Grand Suite ofera spatiu de cazare pentru 8.


Orice te-ar atrage, fie activitatile in natura, cum ar fi drumetiile, experientele de tip off-road sau echitatia, ori activitatile cultural sau istorice precum vizitele la manastirile renascentiste franciscane situate peste drum, ruinele romane sau evenimentele culturale, nicaieri nu este un loc mai potrivit pentru cei interesati de intimitate si relaxare in Transilvania, una dintre zonele cele mai deosebite ale lumii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie