Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Pentru o vacanta de neuitat, cea mai potrivita alegere de cazare in Delta Dunarii, intr-o oaza de lux, liniste si confort este Hotelul Mon Jardin.
FACILITATI UNITATE
Hotelul este situat in localitatea Mahmudia pe malul Dunarii. Pentru o vacanta de neuitat, cea mai potrivita alegere de cazare in Delta Dunarii, intr-o oaza delux, liniste si confort este Hotelul Mon Jardin.
Hotelul dispune de piscina, zona de sezlonguri, loc de joaca exterior pentru copii, restaurant, restaurant 100 locuri, parcare proprie pazita, internet wireless, terasa 100 locuri, bar de zi 30 locuri, ponton de acostare pentru cei cu ambarcatiuni proprii, barbeque, parc, faleza de promenada si salupe rapide pentru excursii sau pescuit.
DESCRIERE CAMERE
Hotel Mon Jardin dispune de 37 de spatii de cazare repartizate astfel:
- 9 camere duble economy (15 mp) cu vedere catre localitate cu pat matrimonial sau doua paturi,
- 6 camere duble standard (24 mp) cu vedere catre localitate cu pat matrimonial sau doua paturi
- 11 camere duble standard (24 mp) cu vedere catre Dunare cu pat matrimonial sau doua paturi.
- 9 camere family cu vedere partiala catre Dunare, dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila
- 2 apartamente: cu vedere partiala catre Dunare, dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, decomandat.
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, internet wireless, uscator de par, halate si prosoape pentru piscina. Apartamentele dispun de baie cu cadasi doua balcoane.
ATRACTII TURISTICE
Cetatea Argamum (Orgame) - aflata la Jurilovca, Cetatea Halmyris - in comuna Murighiol, Cetatea Histria pe malul lacului Sinoe, Cetatea romano-bizantina Dinogetia in comuna Jijila; Geamia Ali-Gaza-Pasa situat in orasul Babadag, Cetatea romana Noviodunum langa orasul Isaccea, Cetatea romana Arrubium in orasul Macin, Cetatea romana Beroe in comuna Ostrov, Cetatea romana de la Enisala, Manastirea Cocosu, Manastirea Celic-Dere, Manastirea Saon, Muzeul Farul Vechi (genovez) Sulina.
SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantul propriu, capacitate 100 locuri, in regim a-la-carte.
FACILITATI COPII
Loc de joaca exterior
FACILITATI EVENIMENTE
Pentru conferinte, congrese, team-building-uri si training-uri va oferim o sala pentru 100 persoane dotata cu: video proiector, flip chart, speaker sistem, internet etc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie