Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOO APARTMENTS ONE.

   Mamaia Nord Navodari

Descriere

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Locatia se afla in zona centrala a statiunii, pe promenada, in imediata vecinatatea a plajei Mackerel din statiunea Mamaia Nord. Apartamentul se afla la etajul 1 al Building Stefan Mamaia Nord 2 si este finalizat in iulie 2020, cu dotari si finisaje deluxe, realizate la un nivel calitativ ridicat.
Apartamentele One 2 si 3 sunt situate la Parter si dispun de balcon.
Este posibila parcarea privata gratuit la proprietate (nu este necesara rezervare). Accesul se face pe baza de cod transmis la check-in. TELEFON: 0735057100
Animalele de companie nu sunt acceptate.

DOTARI CAMERE

Dotarea apartamentului este una completa, astfel incat oaspetii nostri beneficiaza de tot confortul unei vacante deosebite. Bucataria este dotata cu tot ce isi poate dori un bucatar iscusit, de la vesela pana la toate instrumentele necesare (plita, cuptor, cuptor microunde, frigider cu congelator, prajitor de paine, esspresor de cafea, etc). De asemenea apartamentul estet dotat cu masina de spalat, uscator de haine, aspirator, aer conditionat, etc.
Bineinteles ca fiecare apartament dispune de conexiune wi-fi de mare viteza. In concluzie, aveti toate cele necesare pentru a petrece o vacanta de exceptie.
Va asteptam sa ne fiti oaspeti si sa petreceti o vacanta perfecta alaturi de familiei dumneavoastra.

REGULAMENT
Sosire si plecare
Primirea apartamentului (check-in) se poate face, cel tarziu, incepand cu ora 16.00. In situatia in care apartamentul care urmeaza a fi cazat se elibereaza mai repede, cazarea se va face imediat dupa terminarea igienizarii si dezinfectarii generale.
Eliberarea apartamentului (check-out) se va face inainte de ora 11.00.
Avand in vedere ca nu avem serviciu de receptie, pentru a va asigura un check-in rapid, va rugam sa ne furnizati informatii privind ora sosirii prin telefon, mesaj, whatsapp, email cu cel putin 3 ore inainte de sosirii. TELEFON: 0735057100
Achitarea costurilor aferente cazarii, daca aceasta nu a fost realizata online/transfer bancar, se va face in momentul sosirii. Din momentul preluarii cheii, turistul raspunde de apartamentul rezervat si de integritatea inventarului acestuia.
O eventuala prelungirea a sejurului va fi confirmata in functie de disponibilitatea apartamentului rezervat.
Pentru eliberarea apartamentului dupa ora 12:00, dar nu mai tarziu de ora 16:00 se percepe o taxa de 50% din tariful pe ziua respectiva. Eliberarea apartamentului dupa ora 16:00 se tarifeaza cu o noapte intreaga de cazare si poate fi realizat numai cu acordul prestatorului.
Predarea cheii la finalizarea sejurului se va face numai dupa ce s-a realizat verificarea apartamentului de catre echipa GooApartments.
in cazul plecarii anticipate va rugam sa ne anuntati telefonic, prin mesaj, whatsapp sau email inainte de a parasi apartamentul, pentru preluarea inventarului.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.