Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Hotel RIVIERA*** este cel mai inalt hotel de pe litoral avand 14 etaje ridicate la numai 20 metri de plaja si o vedere panoramica deosebita asupra Marii Negre si a lacului Siutghiol.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: parcare proprie -gratuita (in limita locurilor disponibile, nepazita), internet -wi-fi gratuit in spatiile publice, business center (3 sali de conferinte dotate cu sistem de climatizare, video-proiector, ecran proiectie, flipchart. Capacitatea unei sali de conferinte este de 70-90 locuri).
Animalele de companie sunt permise (doar cu greutatea de maxim 10 kg) contra unui tarif de 60 RON / animal de companie / zi (pentru etajele 1 si 2). Etajele 3-14 sunt taxate la tariful de 80 RON/ animal de companie/zi.
HOTEL RIVIERA - POLITICI HOTELIERE
ZIUA HOTELIERA, CHECK-IN, CHECK-OUT
Ziua hoteliera incepe la ora locala 18:00 (ora la care se poate efectua check-in).
Ziua hoteliera se incheie la ora locala 12:00 a doua zi (ora la care se face check-out).
Plata se face la check-in, pentru toata perioada de cazare, in cazul clientilor care sosesc la hotel si nu au o rezervare achitata.
Daca clientul doreste sa efectueze late check-out (in functie de disponibilitate), poate sa ocupe camera pana la ora locala 19:00 achitandu-se o taxa in valoare de 60% din tariful de receptie afisat. Persoanele care vor ocupa camera se vor prezenta la receptie, in momentul check-in-ului.
Avand in vedere prevederile H.G. 237/2001 pentru aprobarea Normelor cu privire la accesul, evidenta si protectia turistilor in structuri de primire turistice, turistii au obligatia de a prezenta la receptie, in momentul check-in-ului un act de identitate pentru verificarea corectitudinii informatiilor, precum si completarea formularului Fia de anuntare a sosirii si plecarii.
Este interzisa cazarea oricarei persoane care nu poseda act de identitate.
Cazarea minorilor in varsta de pana la 18 ani este permisa numai in cazurile in care acestia sunt insoii de parinti sau de reprezentantii legali.
Camerele se aloca la receptia hotelului, in functie de disponibilitate. Cererile de camere alaturate, preferinte pentru etaj, pot fi garantate doar in functie de disponibilitatea din ziua check-in-ului.
OASPETI SUPLIMENTARI SI MUSAFIRI: Turistii pot primi musafiri sau oaspei in camera intre orele 8.00 am si 18.00 pm, fara costuri suplimentare. In cazul in care primii oaspei in intervarul 18.00 pm-8.00 am acetia vor trebui sa achite diferentele de tarif pentru a III-a persoana si sa se inregistreze la receptie.
DISPUTE SI RECLAMATII:
Hotelul isi rezerva dreptul de a refuza cazarea clienilor in stare de ebrietate sau nepoliticosi si care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii Riviera sau deranjeaza alti clienti. Hotelul isi rezerva dreptul de a evacua din incinta complexului Riviera clientii indezirabili. De asemenea tinand cont de cele menionate mai sus ne rezervam dreptul de a ne selecta clienii.
MODIFICARI ALE POLITICII HOTELULUI: Politica hotelului poate fi modificata fara o notificare in prealabil.
CLAUZE FINALE: Hotelul are in vedere ca orice client, in momentul cazarii la Hotel Riviera, a luat la cunostina de termenele si conditiile mai sus mentionate si le-a acceptat tacit.

DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: minibar -produsele din minibar sunt contra cost; se achita o garantie in valoare de 100 lei/zi, baie cu dus -cabina de dus, internet -wireless gratuit, pat matrimonial (160/200 cm), birou, ferestre panoramice izolate fonic, din podea pana in tavan. Accesul in camere se face pe baza de carduri magnetice. Fumatul in camere este interzis.
Camera Standard cu balcon - are vedere laterala la mare, pat dublu matrimonial si balcon dotat cu masuta si scaune de terasa.
Camera Seaview cu balcon - are vedere directa la mare, pat dublu matrimonial si balcon dotat cu masuta si scaune de terasa.
Camera Studio Deluxe cu balcon - este o camera dubla cu o suprafata mai generoasa, ce are in componenta un pat dublu matrimonial si o canapea extensibila, vedere laterala la mare si balcon dotat cu
masuta si scaune de terasa.
Camera Junior fara balcon - are vedere laterala la mare. Este situata la etajul 14 al hotelului nu detine balcon, insa camera are o suprafata utila mai mare cu suprafata balconului si de asemenea are un tavan
cu o inaltime mai mare (cca 3 m) in forma de arcada, acesta avand un design deosebit
Camera Studio Deluxe fara balcon - este o camera dubla cu o suprafata mai generoasa, ce are in componenta un pat dublu matrimonial, o canapea extensibila si chicineta, vedere laterala la mare.Localizata la etajul 14 al hotelului nu detine balcon.
Family Studio fara balcon - camera tip garsoniera - are vedere laterala la mare, formata din doua incaperi ce nu sunt separate de usa. Detine un pat dublu matrimonial si o canapea extensibila chicineta.
Localizata la etajul 14 al hotelului nu detine balcon, insa camera are o suprafata utila mai mare cu suprafata balconului si de asemenea are un tavan cu o inaltime mai mare (cca 3 m).
Seaview Apartament fara balcon - tip apartament - are vedere directa la mare, format din living cu canapea extensibila si chicineta si dormitor cu pat dublu matrimonial. Cele doua incaperi sunt separate de usa. Este situat la etajul 14 al hotelului nu detine balcon, insa camera are o suprafata utila mai mare cu suprafata balconului

LOCALIZARE
Hotel RIVIERA*** este situat in centrul statiunii Mamaia, la numai 20 metri de plaja.

SERVICII MASA
Restaurantul Sago al hotelului Riviera cu o capacitate de peste 350 locuri va invita sa va delectati intr-o ambianta placuta, cu o gama larga de produse din bucataria traditionala si internationala. Micul dejun, pranzul si cina se servesc in sistem bufet suedez.

FACILITATI COPII
-copiii cu varste pana in 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare (daca ocupa acelasi pat cu parintii), precum si acces gratuit la mic dejun.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie