Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Deschis in 2018, Hotel Restaurant Imperial Sighisoara pune la dispozitia turistilor camere duble matrimoniale, duble twin, duble deluxe si apartamente, spatii de cazare ale caror facilitati vor asigura confortul: TV, acces gratuit Wi-Fi, climatizare individuala, acces camere pe baza de cartela, minibar, bai modern dotate, lift, parcare supraveghteata video, sala conferinte, restarant a la carte si restaurante pentru evenimente.

LOCALIZARE
Hotelul este situat intr-o zona linistita, la o plimbare de doar 10 minute de Cetatea Medievala Sighisoara.

SERVICII DE MASA
Restaurantul hotelului ofera atat delicii culinare traditionale, cat si preparate internationale. Meniul variat si savoarea deosebita a preparatelor gastronomice va satisface 100% pofta.

FACILITATI EVENIMENTE
Hotel Restaurant Imperial Sighisoara dispune de mai multe sali de evenimente care se preteaza atat pentru organizarea unor evenimente mai mici, de cateva zeci de persoane, cat si pentru evenimente mari, de pana la 600 de persoane.
Potrivita organizarii de simpozioane, conferinte, training-uri, prezentari de produse, sala de conferinte a Hotelului Imperial are 100 mp, capacitate 70 de locuri in dispunere teatru, 50 locuri sala de clasa si U-Shape. Sala de conferinte este dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, flipchart si internet wireless.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie