Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX SPRING HOLIDAY

Descriere

INFORMATII GENERALE

Complexul Spring Holiday este format din doua hoteluri, fostul hotel Clabucet si fostul hotel Prahova, cu o capacitate totala de 550 camere, modernizate si dotate la standard de 3 *.

FACILITATI UNITATE
Parcare gratuita (in limita locurilor disponible), internet wi-fi, loc de joaca pentru copii intre 2 si 8 ani, restaurant, terasa, bar, lift.

DESCRIERE CAMERE
Numar total camere: 500
Dotari camere: sistem de acces pe baza de cheie, instalatie individuala de climatizare, Televizor led, cablu TV, internet WI-FI, telefon, minibar, canapea /fotoliu, baie cu dus, pat bebe la cerere, uscator par si fier de calcat la cerere, serviciu housekeeping.

SPRING HOLIDAY BLUE
Camera dubla matrimoniala BLUE - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 17 mp, zona pentru dormit cu un pat matrimonial, canapea extensibila 134cm*194cm , baie cu dus, balcon.
Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii 0- 11 ani sau 3 adulti si un copil 0-2 ani;

Camera dubla twin (cu doua paturi) BLUE - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 16 mp, zona pentru dormit cu un pat matrimonial, canapea extensibila 134cm*194cm , baie cu dus, balcon.
Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii 0 - 11 ani sau 3 adulti si un copil 0-2 ani;

Apartament - cuprinde un spatiu de 32 mp, format dintr-un living cu canapea fixa sau extensibila si un dormitor cu pat matrimonial, 1 baie cu dus, balcon deschis si chicineta dotata cu chiuveta, cuptor cu microunde , filtru de cafea , fierbator, frigider, masa de calcat, uscator de par, fier de calcat.
Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii 0 - 11 ani sau 3 adulti si un copil 0- 2 ani;

SPRING HOLIDAY ORANGE
Camera dubla matrimoniala ORANGE - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 16 mp, zona pentru dormit cu un pat matrimonial, fotoliu extensibil 90cm*194cm, baie cu dus, balcon.
Capacitate maxima: 2 adulti si 1 copil 0 - 11 ani sau 3 adulti.

POLITICI
EXTRAS DIN REGULAMENTUL INTERN SPRING HOLIDAY
Ziua hoteliera incepe la ora 18.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora pana la care trebuie eliberata camera/check-out). Solicitarile de Early Check-In si Late Check-Out se onoreaza in limita disponibilitatii, contra unei taxe de 150 Ron.
Accesul la serviciile hotelului este permis doar oaspetilor cazati. Vor beneficia de serviciile oferite doar persoanele declarate.
Cazarea se va face pe baza unui act de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie.
Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta un anumit etaj, camere alaturate sau situate intr-un anumit sector al hotelului. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa insa garantarea.
Hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube produse autovehiculelor sau a bunurilor aflate in interiorul acestora pe perioada stationarii in parcare. Hotelul nu isi asuma raspunderea nici pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incinta hotelului, insa ofera suport turistilor in vederea solutionarii situatiei.
Parcarea autovehiculelor clientilor este gratuita, posibila in limita locurilor disponibile. Hotelul nu rezerva locuri de parcare si nici nu percepe taxa.

- PENTRU A BENEFICIA DE SERVICIILE COMANDATE, ESTE OBLIGATORIE PURTAREA BRATARILOR PRIMITE LA CHECK-IN, PE TOT PARCURSUL SEJURULUI.
- HOTELUL NU ACCEPTA CAZAREA CU ANIMALE DE COMPANIE.
- IN PERIOADELE 01.06.2023 - 15.06.2023 SI 01.09.2023 - 18.09.2023 , NU GARANTAM PENTRU DISPONIBILITATEA TUTUROR SERVICIILOR SI FACILITATILOR INCLUSE.
- HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A REFUZA CAZAREA PERSOANELOR IN STARE DE EBRIETATE, NEPOLITICOASE SAU TURBULENTE, CARE PRIN ATITUDINEA LOR ADUC PREJUDICII IMAGINII HOTELULUI SAU DERANJEAZA ALTI OASPETI.

SERVICII MASA
se asigura in restaurantul Spring Holiday, mic dejun, pranz si cina, in regim de bufet suedez.

MIC DEJUN: include micul dejun- se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
Bauturi incluse : apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda.

DEMIPENSIUNE CU PRANZ: include micul dejun si masa de pranz- se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
Bauturi incluse : apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda.

DEMIPENSIUNE CU CINA: include micul dejun si cina- se serveste incepand cu prima zi de cazare, iar in ziua plecarii ultima masa va fi micul dejun.
Bauturi incluse : apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda.

PENSIUNE COMPLETA: include mic dejun, pranz si cina - in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul.
Bauturi incluse : apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda.

ALL INCLUSIVE LIGHT: include mic dejun, pranz, cina, bauturi alcoolice si nonalcoolice- in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul.
Bauturi incluse: apa, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda, bauturi racoritoare (gama Pepsi ), bauturi alcoolice ( bere draft, vin alb/rosu draft, whisky, vodka, rom, lichior).

Bauturile incluse la MIC DEJUN, DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii mesei.
Pachetul de bauturi inclus in tipul de masa ALL INCLUSIVE LIGHT este disponibil in restaurant (in intervalul de servire al meselor principale).
Servirea meselor principale in restaurantul hotelului se face in regim buffet suedez, in intervalul
Mic dejun: 07:30-10:00
Pranz: 13:00-15:00
Cina: 19:00 - 21:00
Pentru accesul in cadrul restaurantului, este obligatorie purtarea la mana a bratarii. Lipsa bratarii primite la check-in, care atesta tipul de masa rezervat, poate duce la refuzul hotelului de a servi oaspetii.

Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera.

FACILITATI COPII
Orice persoana peste 12 ani este considerata adult si tarifata conform ofertei.
*Parintii sunt obligati sa certifice varsta copiilor, prezentand un document de identitate la momentul cazarii.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.