Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Onix(OL)

Descriere

Dotari generale: Club Onix este un condominium de 6 etaje cu lift, terase, incalzire centrala, aer conditionat. Apartamentele cu doua sau trei camere sunt situate la parter sau la etajul 4. Se ofera WIFI gratuit.

Apartamentele cu 1 dormitor dispun de living cu o canapea extensibila, aer conditionat, TV color-cablu, dormitor cu pat matrimonial, bucatarie utilata, baie cu cada sau dus, balcon/terasa.Apartamentele cu 2 dormitoare superioare, sunt apartamentele situate la etajul 4, dispun de living dotat cu o canapea extensibila, 2
dormitoare cu pat matrimonial , 2 bai cu dus/cada, terasa, aer conditionat, TV color-cablu,
canapea si fotolii, bucatarie dotata si utilata, masina de spalat.


Apartamentul cu 2 dormitoare standard, este situat la parter si este format dintr-un dormitor pricipal cu pat matrimonial, un dormitor mai mic inside cu doua paturi de o persoana, living cu bucatarie deschisa, zona de luat masa, canapea extensibila, o baie, terasa.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.