Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tur Capitale Culturale Europene Sibiu Timisoara, cu mijloc propriu de transport 4 nopti

Descriere

Ziua 1 - innoptare/cazare Sibiu
Traseu: localitatea de origine - Sibiu, - Capitala Culturala Europeana in 2007
Propunere vizite: Tur de oras pietonal Sibiu cu vizita: Piata Mare, Piata Mica, Piata Huet, podul Miniciunilor si strada Cetatii; Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA, localizat in Dumbrava Sibiului, pe o suprafata de 96 ha (muzeu in aer liber). Satul Rasinari aflat in Marginimea Sibiului si Cisnadioara. Vizita Cetatea romanica de la Cisnadioara
Ziua 2 - innoptare/cazare Sibiu
Traseu: Sibiu - Biertan - Sighisoara - Sibiu / Sibiu - Balea Lac - Sibiu
Propunere vizite: Vizita biserica Biertan, monument UNESCO, turul Cetatii Sighisoara / traseu auto pe Transfagarasan la Balea Cascada - Balea Lac; drumetie montana in zona Balea Lac.
Ziua 3 - innoptare/cazareTimisoara, - Capitala Culturala Europeana in 2023
Traseu: Sibiu - Alba Iulia - Hunedoara -Timisoara
Propunere vizite: vizita Cetatii Alba Carolina din Alba Iulia, vizita Castelului de Hunedoara, cel mai reprezentativ monument de arta gotica laica din Romania si a minunatelor gradini Giardini di Zoe din Hunedoara.
Ziua 4 - innoptare/cazare Timisoara
Traseu: Sibiu - Alba Iulia - Hunedoara - Timisoara
Propunere vizite: tur de oras pietonal Timisoara, vizita Domului catolic (recent renovat) si a Muzeului de Arta. Plimbare cu vaporasul pe Bega.
Ziua 5
Retur localitatea de origine
Mentiuni:
Acest program este o sugestie de traseu si recomandari cu obiective de interes, in destinatiile propuse.
Include doar cazare, fara alte servicii (transportul, tur cu ghid, mese, orice alte servicii in afara cazarii, se vor achizitiona separat, contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie