Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Rocker s Inn este o experienta in sine, prin schimbarea pe care o aduce in sistemul hotelier de tip boutique. Nimic nu este obisnuit la Rockers Inn: nu vei vedea combinatii de design facute dupa ureche si nici nu te vei plictisi de monocromia care domina hotelurile din alte parti.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Rocker s Inn iti ofera posibilitatea de a invata pe viu geografia Romaniei, intr-una dintre cele mai frumoase zone ale tarii. Intre localitatile Sasca Montana si Sopotu Nou se intind, pe o distanta de 22 km, Cheile Nerei, in fapt un defileu cu aspect de chei, sapat de raul Nera, care a desenat un decor salbatic si spectaculos, cu pereti ce se inalta pana la 200 de metri, cu canioane, lacuri, cascade si pesteri de o frumusete rara.


Aflat in pitoreasca localitate Sasca Montana, Rockers Inn Boutique iti ofera un cadru relaxant, cu camere tematice pe gusturi muzicale si mancare gustoasa.


FACILITATI UNITATE
Sauna exterioara, cu incalzitor electric, cu o dimensiune de 54 m, are o capacitate de 8 persoane.
Jacuzzi exterior, cu caracteristici de aromaterapie, generatoare de ozon, are o capacitate de 5 persoane.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie