Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 16 hoteluri

Sighetul Marmatiei, Romania

Pensiunea CAMVES INN este o constructie noua inaugurata la inceputul lunii decembrie 2011 si este situata in inima MaramuresuluiDescriere camere Dotari camere TV minibar baie cu dus internet - wireless uscator de par priza pentru aparat de barbierit . . .

Sighetul Marmatiei, Romania

Situare Pensiunea-restaurant Casa Iurca de Calinesti' este situata in inima Maramuresului Istoric inmunicipiul Sighetu Marmatiei pe strada Dragos-Voda nr 14 In cadrul Pensiunii turistice aCasa Iurca deCalinestia stau la dispozitia turistilor 42 de lo . . .

Sighetul Marmatiei, Romania

Fiind situat pe strada Mihai Eminescu in Parcul Gradina Morii la poalele Dealului Solovan hotelul Gradina Morii are o pozitie deosebita intr-un cadru natural mirific cu vedere spre raul Iza si vedere spre parc si oras Centrul orasului si Memorialul V . . .

Sighetul Marmatiei, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEGRADINA MORII este un brand pentru orasul Sighetu Marmatiei fiind cel mai nou hotel de lux destinat pentru turismul de agrement sau business din Tara MaramuresuluiArhitectura veche dotarile moderne ambientul special sunt doar catev . . .

Sighetul Marmatiei, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEHotel Iza este combinatia perfecta intre lux si confort oferind oaspetilor intimitate liniste si rafinament In ciuda faptului ca ansamblul Iza se incadreaza in lantul hotelurilor de 3 stele designul si serviciile pe care le ofera o . . .

Sighetul Marmatiei, Romania

Situat in parcul Grdina Morii la poalele dealului Solovan Hotel Grdina Morii ofer camere cu minibar Cai TV prin cablu Sunt disponibile WiFi gratuit Cai parcare privat gratuit Camerele luminoase Cai aerisite ale Hotelului Grdina Morii au decor cu infl . . .

Sighetul Marmatiei, Romania

Situat in inima orasului Sighetu Marmatiei Hotel Iza este combinatia perfect intre lux si confort oferind oaspetilor nostri intimitate liniste si rafinament In ciuda faptului c ansamblul Iza se incadreaz in lantul hotelurilor de 3 stele designul si s . . .

Sighetul Marmatiei, Romania

Pensiunea Ioana se afla in orasul Borsa la distanta de 800 m de DN 18c intr-o zona retrasa pitoreasca cu vedere spre virful Pietrosul cel mai inalt varf din muntii Rodnei Capacitate unitate cazare 12 locuri in 4 camere Pensiunea Ioana are parcare pr . . .

Sighetul Marmatiei, Romania

Motel Perla Sigheteana are o capacitate de cazare de 30 de locuri dispuse in 12 camereFiecare camera este dotata cu TV prin cablu internet wireless telefon minibar aer conditionat baie proprie uscator de par balcon exceptie facand camerele familiale . . .

Sighetul Marmatiei, Romania

Pensiunea Casa Iurca de Calinesti este situata in inima Maramuresului istoric in municipiul Sighetu Marmatiei si pune la dispozitia turistilor 29 de locuri de cazare in 15 camere prevazute cu internet gratuit televizor si minibarPensiunea este situat . . .

Sighetul Marmatiei, Romania

Pensiunea Bolta Rece din Sighetu Marmatiei o locatie cu un design special conceput pentru confortul turistului doreste s fie gazda dumneavoastr pentru un sejur de neuitat in Maramuresul istoric Conceptul inovator al cldirii v ofer locul perfect . . .

Sighetul Marmatiei, Romania

La 9 km de Sighetu Marmatiei intr-o zona numita nu de putine ori de vis se afla o pensiune compusa din doua imobile distincte ce poarta prenumele proprietarei locatiei Doina I si Doina IIPensiunea DOINA S este acea farama de Maramures pe care o mai . . .

Sighetul Marmatiei, Romania Vezi locatia pe harta

Ziua 1 - innoptare cazare Sighetu MarmatieiTraseu localitatea de origine - Baia Mare - Sapanta - Sighetu MarmatieiPropunere vizite Baia Mare Plimbare centrul orasului cu vizita Pietei Libertatii casa lui Iancu de HunedoaraTurnul lui Stefan Piata . . .

Sighetul Marmatiei, Romania Vezi locatia pe harta

Ziua 1 - innoptare cazare Sighetu MarmatieiTraseulocalitatea de origine - Baia Mare - Sighetu MarmatieiPropunerevizite Baia Mare Plimbarecentrul orasului cu vizita Pietei Libertatii casa lui Iancu de HunedoaraTurnul lui Stefan Piata Izvoarelor T . . .