Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Hostelul PASSPARTOUT este situat intr-o casa frumoasa cu valoare istorica in cartierul Balcescu din Timisoara, la cca 18 min de centrul orasului, intr-o zona foarte linista. Hostelul este foarte aproape de Piata Balcescu, in zona exista magazine pentru produse alimentare si in apropiere sunt si mijloace de transport; centrul este extrem de accesibil pe jos.

DESCRIERE UNITATE
Hostelul este alcatuit din 4 dormitoare.
Doua dintre dormitoare sunt situate la etaj, fiecare dintre aceste dormitoare avand 6 locuri de cazare. Aferent acestor dormitoare exista si un spatiu comun de socializare (un mic living) si o baie care are in componenta 2 dusuri, 2 spalatoare si 2 toalete. Turistii cazati aici au acces la sala de mese si la bucataria situata la parter, la fel au acces la spatiul verde si la curte. Mai mult la etaj mai exista o terasa amenajata pentru periaoda de vara unde turistii pot sta si se pot relaxa, citi.
La parter se afla alte doua dormitoare (la fel fiecare de cate 6 locuri), un spatiu comun de socializare sau servit masa, o bucatarie echipata cu plita, cuptor, cuptor cu microunde, frigider, vesela si tacamuri, cafetiera, cafea si ceai la dispozitia turistilor, condimente la dispozitia turistilor. Tot la parter exista o baie la fel dotata cu 2 dusuri, 2 spalatoare si 2 toalete dedicata celor cazati la acest nivel.
Tot la parter mai este o zona oarecum separata (o mica veranda inchisa destinata tot pentru socializare sau servit masa. Turistii de aici la fel au acces la gradina, curte, spatiu verde.
Curtea are spatii de stat si relaxare, are o masa si scaune in cazul in care se doreste sa se serveasca masa afara.
Accesul este securizat in curte si se face pe baza unui cod pe care turistii il primesc cu o zi inainte de ziua check in-ului.
In pretul de cazare este inclusa lenjeria si prosoapele. Turistii au acces la toate spatiile mentionate mai sus la fel si la bucatarie. Dupa ora 22 este ora de liniste respectiv bucataria se inchide si nu se mai gateste pentru a nu deranja turistii.
Pentru cei ce vin cu masina se poate parca pe strada (este publica si fara taxare in acest moment). Cei care vin cu bicicleta sau motocicleta pot sa le puna in curte pentru siguranta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie