Agenţia de turism Must Travel GalaţiAgenţia de turism Must Travel Galaţi
Ai uitat parola?

City break Berlin de la 157 euro / persoana / 2 nopti /mic dejun

City break Berlin

Plecare din Bucuresti

24.10-26.10.2018

Image result for berlin

Sursa:https://www.esl-languages.com

Orasul Berlin este situat in estul Germaniei, la aproximativ la 70 km vest de granita cu Polonia, intr-o zona de teren mlastinoasa.

Clima este temperat oceanica, verile sunt calde, cu temperaturi maxime de 22-25 ° C, iar cele minime de 12-14 ° C. Iernile sunt reci, cu temperaturi maxime de 4 ° C, iar cele minime de -2 – 0 ° C. Primavara si toamna sunt in general racoroase spre moderate.
Orasul Berlin dispune de o infrastructura de transport extrem de complexa care ofera diverse moduri de mobilitate urbana: 979 poduri peste 197 km de cai navigabile in interiorul orasului, 5334 km de sosele prin Berlin, din care 73 km sunt autostrazi („Autobahn”).

Orasul Berlin este remarcat pentru numeroasele institutii culturale – are mai mult de cincizeci de teatre, o suta cincizeci si trei de muzee, patrusute douazeci de galerii de arta, trei Opere, Filarmonica, Gradini Zoologice, Gradina Botanica si numeroase parcuri – multe dintre acestea bucurandu-se de reputatie internationala. Pe langa partea culturala, orasul Berlin are una dintre cele mai diverse si vibrante vieti de noapte din Europa. Este casa a nenumarate cluburi de noapte (printre care si infama KitKatClub) si locul de desfasurare a numeroase festivaluri (cum ar fi arhicunoscuta “Love Parade”). Orasul Berlin este cunoscut pentru numeroasele sale baruri situate de-a lungul raului Spree. Impreuna cu multitudinea de cafenele, restaurante si spatii verzi prezente in toate cartierele, acestea creeaza o sursa importanta de relaxare si de petrecere a timpului.

COMFORT HOTEL LICHTENBERG 3*  –  157 euro / persoana / camera dubla / mic dejun / zbor inclus

Image result for comfort hotel lichtenberg

Sursa:http://www.comfort-hotel-berlin.de/

Camerele spaţioase, de nefumatori ale Hotelului Comfort Lichtenberg includ un TV prin satelit si un spațiu pentru depozitarea bagajelor. Baile private sunt dotate cu uscator de par.

Oaspeţii beneficiaza si de reduceri la complexul Fun Bowling de la Comfort Lichtenberg.

La Hotelul Comfort Lichtenberg se ofera și un mic dejun tip bufet consistent. La restaurantul centrului de bowling se servesc specialitati din zona Brandenburg, iar la barul din hol se ofera bere si cocktailuri. Barul are televizor cu canale Sky.

Statia de tramvai Landsberger Allee/Rhinstraße se afla la doar 3 minute de mers pe jos si asigura legaturi directe spre centrul orasului Berlin si spre Arena Velodrom.

Image result for comfort hotel lichtenberg 3* berlin

Sursa:http://www.comfort-hotel-berlin.de/

SERVICII INCLUSE:

  • zbor tur-retur/persoana
  • cazare 2 nopti
  • tip de masa mic dejun

 

TARIFUL NU INCLUDE:

  • asigurarea storno de calatorie
  • asigurarea medicala

 

Pentru informatii suplimentare va asteptam cu drag sa ne contactati.