Agenţia de turism Must Travel GalaţiAgenţia de turism Must Travel Galaţi
Ai uitat parola?

Elvetia – Italia – Franta – “Povestea Alpilor”- 345 Euro/pers/7 nopti

 • berna
 • download
 • ef4b3b339d927f95a3472bf6858bdb3c
 • elvetia_alpi_2_aug_15
 • image_589aee3309e50
 • images
 • Lausanne-Elvetia
 • Lausanne-Elvetia1
 • berna
 • download
 • ef4b3b339d927f95a3472bf6858bdb3c
 • elvetia_alpi_2_aug_15
 • image_589aee3309e50
 • images
 • Lausanne-Elvetia
 • Lausanne-Elvetia1

  Elvetia – Italia – Franta

“Povestea Alpilor”

Geneva – Lausanne – Montreux – Chamonix – Zermatt – Lucerna – Torino

Imagini pentru elvetia lausanne

Sursa:https://www.traveleuropa.ro

 Must Travel va ofera posibilitatatea sa vizitati cea mai interesanta tara europeana, Elvetia. Contrastele o fac unica: confederatie de 26 de cantoane, patru limbi nationale, libertate religioasa deplina, independenta si neutralitate pastrate de secole. Este invecinata cu Germania, Franta, Italia, Austria si Liechtenstein si este cunoscuta in lumea intreaga pentru sistemul sau bancar, faimoasele sale ceasuri, lacurile, ciocolata si minunatele peisaje, pe care le poti admira. Elvetia este o tara bogata, desi nu are suprafata mare, economia sa este axata pe sectorul serviciilor (mai ales finante si turism) si pe cateva ramuri ale industriei prelucratoare (aparate de precizie, ceasuri). Serviciile financiare reprezinta principalul motor al economiei, neutralitatea fiind un garant al tezaurelor adapostite acolo. Ceasurile elvetiene sunt fabricate mai ales in zona Muntilor Jura, exista aici nu mai putin de 15 ateliere de fabricatie ce contribuie esential la cifra de afaceri inregistrata de aceasta industrie mai ales dupa 1980: Swach, Rolex, Patek Philippe, Piguet, Ebel. De asemenea, ceasurile marilor marci internationale de lux, precum Cartier, Gucci sau Chanel, sunt produse in Elvetia

Imagini pentru Elvetia - Berna

Sursa:http://carmenpavel.ro/

Atracții
*Berna -Sediu al autoritatilor elvetiene, este situata la poalele Alpilor, intr-un meandru al raului Aare, la granita dintre Elvetia germanica si cea romanica. Partea veche a orasului conserva caracterul medieval. Aici se pot vizita turnurile vechi, stradutele inguste si pietele care mai intotdeauna au in mijlocul lor un monument. Trebuie neaparat vizitate vechile strazi: Spitalgasse (strada comerciala marginita de arcade), Marktgasse (magazine de lux, piete de flori) sau Kramgasse (unde la numarul 49 a locuit, la inceput de sec. XX, Albert Einstein).

Imagini pentru Elvetia - Berna

Sursa:http://ilikemag.ro/hobby/vacante/elvetia

* Geneva – Situat pe malul lacului cu acelasi nume este sediul a numeroase organisme internationale, Geneva este cel de-al doilea centru al ONU (dupa New York). Este frecvent numit „Roma protestanta“, deoarece aici a trait fondatorul miscarii reformate, Calvin. Tot aici se afla Monumentul Reformei (statuile a patru reformatori: Guillame Farel, Calvin, Theodore de Beze si John Knox). Vechiul oras are mici strazi pitoresti unde se afla cladiri din sec XVIII-XIX. Pe Grand Rue, intre numeroasele librarii, anticariate si magazine, se afla casa natala a lui Jean-Jacques Rousseau.

Imagini pentru elvetia geneva

Sursa:http://tourex.ro/pages

*Lausanne – Doar 60 de kilometri despart Geneva de Lausanne, al patrulea oras al Elvetiei. Traditia culturala a acestui oras l-a transformat astazi intr-un important centru cultural, sportiv si economic. Particularitatea acestui oras consta in faptul ca este de trei ori capitala: a cantonului Vaud, a districtului Lausanne si, depasind granitele sale, capitala olimpica.

Imagini pentru elvetia lausanne

Sursa:htpps.youtube.com

*Masivul Matterhorn – Tara Cantoanelor a fost inzestrata de Mama Natura cu o multime de minunatii, printre care masivul Matterhorn. Se afla la graniţa dintre Elvetia si Italia, iar piscul acestuia se inalta la 4.478 de metri deasura nivelului marii.

Imagini pentru Masivul Matterhorn - Tara Cantoanelor

Sursa:http://swissvoyages.com/

*Lucerna – Orasul Lucerna este situat in zona centrala a Elvetiei, pe malul lacului cu acelasi nume. Lucerna a devenit renumit si prin arhitectura specifica a podurilor ce unesc malurile si cartierele orasului.

Excursii gratuite:
* Torino – In Torino admiram Domul San Giovanni cu celebrul Giulgiu din Torino, Palazzo Reale si Palazzo Madama si simbolul orasului, Mole Antonelliana, candva cea mai inalta cladire.

Imagini pentru Torino

Sursa:https:youtube.com

Excursii optionale:
* Geneva si Lausanne – Excursia incepe cu Geneva, unul dintre cele mai cosmopolite orase din Europa. Vizitam Catedrala St.Pierre, amplasata in cel mai inalt punct din Orasul Vechi. Un loc foarte bun pentru a admira o privire de ansamblu asupra orasului este turnul din partea de nord. Continuam cu Place Neuve, Primaria, Maison Tavel si sediul ONU. Ne indreptam, apoi, spre Lausanne, unde vizitam Catedrala din centrul istoric. Este una dintre cele mai frumoase structuri gotice din Europa. Inchinata Fecioarei Maria, catedrala se inalta pana la inaltimea de 150 de metri deasupra Lacului Geneva. Orasul gazduieste Muzeul Olimpic, cel mai vizitat obiectiv turistic din Elvetia si Baletul Bejart din Lausanne este unul dintre cele mai renumite din lume.

* Montreux si Berna- Incepem acesta excursie cu Montreux, denumit drept Coasta de Azur a Elvetiei. Este situat intr-un golf, pe malul lacului Geneva, unde se viziteaza renumitul Castel Chillon. Plecam spre Berna, capitala Elvetiei, unde vom vizita: Rathaus, Marktgasse si Kramgasse, Catedrala St. Vicentiu. Berna este cu siguranta cel mai frumos si cel mai vizitat oras din Elvetia. Este un oras linistit cu stradute pietruite, cladiri in stil vechi ce par sa nu se fi schimbat deloc in ultimele cinci secole, dar si cu magazine moderne si un stil de viata aparte.

*Lucerna si Interlaken – Prima oprire este in Lucerna, unul din cele mai pitoresti orase din Europa. Vizitam: Kapellplatz, Rathaus, St. Peterskapeele, Kapellbrucke,Wasserturm. Lucerna este inconjurata de o impresionanta panorama montana. Continuam excursia noastra cu Interlaken, una dintre cele mai vechi statiuni turistice din Elvetia. Asa cum ii spune si numele, Interlaken este “orasul dintre lacuri”, fiind situat intre lacurile Thun, in vest si Brienz in est, intr-o zona numita Bodeli.

*Chamonix-Annecy-Albertville – Incepem excursia cu Chamonix, perla Alpilor. Daca vremea permite, se urca din Chamonix la cea mai inalta statie de telecabina din lume Aiguille du Midi 3777 m, in apropiere de Mont Blanc. Vizitam Annecy, orasul numit Venetia din Mont Blanc.

Imagini pentru chamonix mont blanc

Sursa:https://www.geneve.com

*Zermatt si Matterhorn Zermatt, o combinatie de sat alpin traditional si statiune sotisficata de vacanta este dominat de Matterhorn, o piramida pe care umbra si lumina danseaza permanent pe fatada usor de recunoscut. Zermatt este un sat elvetian tipic cu vile pitoresti, totul sub privirea vigilenta a celui vestit simbol al Elvetiei, grandiosul munte Matterhorn. Strada principala este interzisa pt circulatia masinilor. Chiar si locuitorii satului trebuie sa isi lase vehiculele la baza vaii, in Taesch, si sa-si continue drumul cu trenuletul pana la Zermatt.

Hotel Mont Blanc 4* (Hotel Alpe Chiara 4* – sau similar 4*)

 Localizare Hotelul Mont Blanc 4* este situat in statiunea Courmayeur din regiunea Aosta, la 500 m de telecabina Checrouit.

 Hotel Alpe Chiara 4* (Hotel Mont Blanc 4* – sau similar 4* )

  Localizare Hotel Alpechiara se află la poalele masivului Mont Blanc, cel mai înalt munte din Europa, la doar 1 km nord de Pré-Saint-Didier.

Tarif- De la 345 € /pers/sejur

Date de plecare:  2017: 23.09, 28.09, 30.09, 05.10, 07.10, 12.10, 14.10, 17.10

2018: 10.05, 12.05, 17.05, 19.05, 24.05, 26.05

TARIFUL  INCLUDE

*Transport avion Bucuresti – Torino Cassele – Bucuresti

 *7 nopţi cazare la hotel de 4*

*Mic dejun si cina cu 1 pahar de apa si vin la masa

* Transfer aeroport-hotel-aeroport

* Asistenta turistica- Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

* 1/2 zi excursie optionala (Torino)

*Asistenta turística pentru intreaga perioada

TARIFUL NU INCLUDE

* Taxele de aeroport 95 euro/persoana

 *Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno

* Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-3 euro/zi/pers)

* Mesele de prânz

* Supliment 30 euro/persoana pentru plecarile din septemebrie si mai

* Intrarile la obiectivele turistice din program si alte taxe si cheltuieli personale

REDUCERI & SUPLIMENTE

* Supliment SGL: 160 euro

* Se accepta partaj

*Reducere a 3-a persoană: 30 euro

* Copil 0 – 1.99 ani: 95 euro (taxa aeroport)

*Copil 2 – 11.99 ani: reducere 100 euro (în cameră cu 2 adulți, fără pat suplimentar)

*Persoanele cu vârsta sub 55 ani care nu au insotitor peste 55 ani: platesc supliment 50 euro

OBSERVAȚII

Tariful afișat este pentru loc în cameră dublă.

Unitatea de cazare menționată în acest program poate fi modificată, în acest caz agenția oferind o alternativă similară.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.