Agenţia de turism Must Travel GalaţiAgenţia de turism Must Travel Galaţi
Ai uitat parola?

Circuit Paris, Normandia, Sudul Angliei si Londra la 599 euro/ persoana/ 7 nopti/ mic-dejun

Circuit Paris, Normandia, Sudul Angliei si Londra la 599 euro/ persoana/ 7 nopti/ mic-dejun

Perioada: 05.10. – 12.10.2020

ITINERARIU: 

Ziua 1. București – Paris

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Paris. Transfer și cazare la hotel în zona Paris.

Ziua 2. Paris*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu, sau, opțional, tur de oraș cu ghidul, pe parcursul căruia o sa descoperiți principalele monumente ale „Orașului Iubirii”: Catedrala Notre-Dame, Turnul Eiffel, Domul Invalizilor și Bulevardul Champs-Elysees. Seara, cazare la hotel în zona Paris.

Ziua 3. Paris – Vitre – Rennes

Mic dejun. Pornire spre Rennes, capitala regiunii Bretagne. Pe drum, popas în orașul medieval Vitre, faimos pentru castelul perfect conservat. Seara, cazare la hotel în zona Rennes.

Ziua 4. St. Malo & Mont St. Michel *

Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau, opțional, excusie la St. Malo și Mont St. Michel. Pornire de-a lunugul Coastei de Smarald spre St. Malo, oraș pitoresc situat pe coasta Mării Mânecii. Se vizitează zidurile medievale ale orașului. Popas în Cancale, localitate faimoasă pentru fermele de scoici. Timp liber la dispoziție pentru o masă de prânz cu specific pescăresc. În continuare se vizitează Mont St. Michel, cetate medievală fortificată, reprezentativă pentru nordul Franței. Seara, cazare la hotel în zona Rennes.

Ziua 5. Rennes – Bayeux – Rouen

Mic dejun. Pornire spre Rouen, capitala regiunii Normandia. Pe drum, oprire în Bayeux pentru a admira faimoasa Tapiserie de la Bayeux, pânză brodată, de 70 m lungime, care descrie evenimentele ce au dus la cucerirea normandă a Angliei din 1066. În continuare, se vizitează plajele din peninsula Contentin, unde a avut loc debarcarea forțelor aliate în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Seara, cazare la hotel în zona Rouen.

Ziua 6. Rouen – Calais – Dover – Londra

Mic dejun. Pornire spre Londra, capitala Angliei. Pe drum, oprire în Calais, ultima localitate vizitată pe teritoriu francez. Tur panoramic al orașului, unde pot fi admirate: Primăria, Turnul Gouet și Farul. Se traverseaza cu feribotul prin Canalului Mânecii din Calais catre Dover. Timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu, sau, opțional, tur organizat al Castelului Dover*. Seara, cazare la hotel în zona Londra.

Ziua 7. Londra & Cambridge*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu, sau, opțional, tur panoramic de oraș în Londra pe parcursul căruia se pot observa Palatul Buckingham, Turnul Big Ben Westminster Abbey și Tower Bridge. Mai departe se continuă cu orașul universitar Cambridge, unde se pot vizita campusurile prestigioaselor colegii*. Seara, cazare la hotel în zona Londra.

Ziua 8. Londra – București

Mic dejun. Transfer la aeroport și check-in pentru îmbarcare pe cursa cu destinația București-Otopeni.

Servicii neincluse în preț:

• Asigurare medicală

• Asigurare storno

• Intrările la obiectivele turistice

*Servicii opționale neincluse în preț:

• Tur de oraș în Paris – 49 Euro/ persoană

• Excursie opțională la St. Malo si Mont St. Michel – 59 Euro/ persoană

• Tur de oraș în Londra și Cambdridge – 59 Euro/ persoană

• Pachet 3 excursii opționale – 149 Euro/ persoană (se poate rezerva doar in avans, in agentie!)

• Supliment demipensiune (7 cine) – 179 Euro/ persoană (se poate rezerva doar in avans, in agentie!)

Notă: Circuitele din 04.07 si 05.10 se organizeaza in sens invers (Londra – Paris).

Grup minim pentru realizarea circuitului: 30 persoane*

Tarifele si disponibilitatile sunt valabile in acest moment si pot suferi modificari pe masura ce trece timpul.

Pentru rezervari si detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati:

Telefon: 0770223361

E-mail: office@musttravel.ro