Agenţia de turism Must Travel GalaţiAgenţia de turism Must Travel Galaţi
Ai uitat parola?

Portugalia – 470 Euro/pers/5 nopti sau 550Euro/pers/ 7 nopti

Portugalia- Super Oferta pentru pachetele Senior Voyage!

Acelasi TARIF pentru TOATE VARSTELE!

CIRCUIT LA ATLANTIC: Lisabona – Sintra – Cabo da Roca (cel mai vestic punct al Europei) – Fatima –Coimbra –Evora – Porto

 

De la 470 €/pers/sejur (Prețul afișat este de persoană în camera dublă)/taxe de aeroport incluse

Imagini pentru LISABONA

Sursa:https://www.helloholidays.ro/

PREȚUL INCLUDE:

*Transport avion București – Lisabona – București

*5/7 nopți cazare la hotel de 3*/3*

*Mic dejun și cina (2 mese pe zi – conform programului, în ziua sosirii se asigură cina, în ziua plecării mic dejun), la cină se oferă1 pahar de apă și 1 pahar de vin

*Transfer aeroport – hotel – aeroport

Must Travel  va propune Portugalia, destinația ideală având o climă blândă și un sezon turistic care durează tot anul. Portugalia nu este, cu siguranță, pretențioasă. Cunoscuți că fiind rezervați, portughezii sunt, de fapt, oameni cordiali, înclinați spre independență și poligloți – deci cu atât mai multe motive pentru a-i cunoaște.
Atracții:

* Lisabona – Oferă un tablou unic de atracții culturale, restaurante excelente și accesibile, străzi lăturalnice ireale și aerul sărat al Atlanticului – vei avea sentimentul limpede că te afli pe marginea Europei. Inima comercială a Lisabonei se întinde între doua piețe, Praca Doom Petro IV, mult mai cunoscută ca Rossio, și încântătoarea Praca do Comercio, care are deschidere la râu. Lisabona este considerat orașul celor șapte coline, însă monumentul de pe vârful cel mai vizibil este fără nicio îndoială Castelo Sao Jorge. Principalele districte de interes pentru vizitatori sunt centrul Baixei, Chiado, Bairro Alto și Alfama. Către vest se întinde Belem-ul, un loc care nu trebuie ratat.

Imagini pentru LISABONA

Sursa:http://www.carpatitravel.ro

* Porto – Al doilea oraș că mărime al Portugaliei, cu mai mult de un milion de locuitori, Porto se mândrește cu câteva atracții importante aflate pe malul râului. Structura urbană densă a orașului și țesută încă de pe vremea fenicienilor și romanilor când Porto era cunoscut drept Cale (cuvântul grecesc pentru „frumos”), adăugandu-se la el, mai târziu, Portus (port) pentru a deveni Portus-Cale – de aici originea numelui național.

Imagini pentru Orasul Porto portugal

Sursa:https://www.infinite-travel.ro

* Cabo da Roca – Zona de coastă favorită a Portugaliei, Costa de Estoril, îmbrățișează cel mai vestic punct al Europei Continentale, Cabo da Roca (Capul Roca). Farul din Cabo, din 1846, emite o rază de lumină vizibilă de la 42 km de pe mare. Capul Roca este punctul cel mai vestic al Europei și cel mai aproape de Americi. Priveliștile de 360 de grade sunt fantastice, iar o cruce de pe un versant al stâncii marchează punctul cel mai vestic.

Imagini pentru cabo da roca portugal

Sursa: http://vipvan.pt/tours

* Evora– Unul din orașele care nu trebuie ratate este Evora. Acesta este înconjurat de ziduri masive și încununat de o catedrală care domină casele aflate pe terase neregulate. Labirintul de străzi pavate pare să nu aibă niciun ritm sau motiv. După fiecare colț se pare că este un conac, o biserică sau o structură excepțională. Multe clădiri datează din perioada de prosperitate din timpul Renașterii.

Imagine similară

Sursa: https://www.wanderingwagars.com

PREȚUL NU INCLUDE:

* Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno

*Taxa de stațiune (se va plăti la hotel, 1-3 euro/ pers/zi)

*Mesele de prânz

*Intrările la obiectivele turistice din program și alte taxe și cheltuieli personale.

REDUCERI & SUPLIMENT E

* Supliment cameră single: 270 euro/sejur (număr camere limitat).

*Reducere a treia persoană/adult (în cameră cu doi adulți – cameră triplă): 20 euro (număr camere limitat).

*Copil 0 – 1.99 ani: 125 euro (taxă aeroport)

*Copil 2 – 11.99 ani nu beneficiază de reducere

*Persoanele cu vârsta sub 55 ani care nu au însoțitor peste 55 ani plătesc supliment 50 euro/sejur 7 nopti.

Cazare:

*Hotel Cristal Viera Praia 3*+ (similar 3*+*)

*Hotelul Cristal Praia Resort & Spa

*Hotel Cristal Marinha 3*+ (similar)

*Hotel Costa da Prata I / Hotel Costa da Prata II 3* (similar)

Date de plecare – 7 nopti Loc in DBL 19.10, 24.10, 25.11, 12.04, 19.04 395 € 26.09, 28.09, 30.09, 03.10, 05.10, 07.10, 10.10, 12.10, 14.10 .05.04 –  . 26.04, 03.05, 05.05, 08.05, 10.05, 12.05, 15.05, 17.05, 19.05, 22.05, 24.05, 26.05, 29.05, 31.05 ,30.12

Imagini pentru sintria portugalia

Sursa: https://www.google.ro

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.