Agenţia de turism Must Travel GalaţiAgenţia de turism Must Travel Galaţi
Ai uitat parola?

Spania 2018 – Circuit Clasic

 • alhambra-3
 • Barcelona_travel_massive
 • barcelona-cultura-historia
 • benidorm
 • IMG_0948
 • madrid-2179974_1280
 • Palatul-Regal.-o-construcţie-unică1
 • Placa-Reial-Gothic-Quarter-Barcelona
 • SPANIA-Cordoba-1-1024x681
 • unnamed
 • Barcelona skyline, Sagrada Familia and Torre Agbar are visible.
 • visita-guiada-valencia
 • costab
 • alhambra-3
 • Barcelona_travel_massive
 • barcelona-cultura-historia
 • benidorm
 • IMG_0948
 • madrid-2179974_1280
 • Palatul-Regal.-o-construcţie-unică1
 • Placa-Reial-Gothic-Quarter-Barcelona
 • SPANIA-Cordoba-1-1024x681
 • unnamed
 • Barcelona skyline, Sagrada Familia and Torre Agbar are visible.
 • visita-guiada-valencia
 • costab

Spania 2018 – Circuit Clasic

10 zile / 9 nopti

Plecari din Bucuresti  13.09.2018

de la 935 €/ persoana / pachet

ZIUA 1
BUCURESTI- BARCELONA Intalnire la ora 06:30 dimineata la aeroportul Otopeni cu conducatorul de grup pentru imbarcare cursa directa TAROM spre Barcelona. Sosire la Barcelona la ora 10:40 si transfer la hotel. Dupa-amiaza timp liber pentru vizitarea Barcelonei pe cont propriu sau alternativ, vizita pe Colina Montjuic, unde se afla si Muzeul Etnografic Poble EspaLol. Cazare in Barcelona la hotel 3*.

Image result for barcelona

Sursa:https://wikitravel.org/

ZIUA 2
BARCELONA Mic dejun. Tur de oras cu autocarul si ghid local. Vom admira cele mai importante lucrari ale celebrului arhitect Antoni Gaudi: biserica Sagrada Familia (exterior), Catedrala (exterior), apoi vom traversa bulevardul Passeig de Gracia pe care se afla Casa Mila (La Pedrera) si Casa Batllo. Turul de oras se va incheia la ora pranzului cu Stadionul Olimpic si Plaza de EspaLa. Dupa-amiaza timp liber pentru cumparaturi sau excursie optionala la Manastirea Montserrat cu conducatorul de grup. Cazare in Barcelona.

Image result for barcelona

Sursa:https://wikitravel.org/

ZIUA 3
BARCELONA -VALENCIA (360 km) Mic dejun. Plecare spre Valencia, unde avem prevazut un tur de oras de jumatate de zi cu ghid local, care include zona portului, Muzeul Artelor si Stiintelor (exterior) si orasul vechi. Turul orasului vechi este pietonal si cuprinde La Lonja de la Seda obiectiv inclus pe lista patrimoniului UNESCO, considerat cel mai bine conservat exemplu al arhitecturii gotice tarzii, Catedrala, care adaposteste – dupa cum sustine Vaticanul – autenticul Graal, si Piata Centrala una dintre cele mai mari si vechi piete din Europa. Cazare in Valencia la hotel 4*.

Image result for la lonja de la seda

Sursa:https://www.civitatis.com/

ZIUA 4
VALENCIA – GRANADA (470 km) Mic dejun. Transfer spre Granada cu o scurta oprire in Benidorm, una dintre cele mai cunoscute statiuni litorale ale Spaniei. Dupa amiaza ajungem in Granada unde este prevazuta cazarea la un hotel de 4*.

Image result for benidorm spania

                                                                                       Sursa:https://ro.wikipedia.org

ZIUA 5
GRANADA SEVILLA (250 km) Mic dejun urmat de vizitarea cu ghid local a Complexului Alhambra ultimul bastion al maurilor si unul dintre cele mai importante monumente de arhitectura islamica, fosta resedinta a regilor mauri. Vizita include si Gradinile Generalife. Transfer spre Sevilla, capitala provinciei Andalusia, al patrulea oras ca marime al Spaniei. Seara timp liber pentru vizitarea orasului pe cont propriu sau alternativ, optionale spectacol Flamenco. Cazare in Sevilla la hotel 4*.

Image result for Gradinile Generalife

Sursa:http://www.spanialapas.ro/

ZIUA 6
SEVILLA. Mic dejun. Tur de oras cu ghid local, incluzand Catedrala, Turnul Giralda, Piata Spaniei. Plimbare in zona vechilor pavilioane expozitionale. Dupa-amiaza timp liber pentru cumparaturi sau, optional, croaziera pe Raul Guadalquivir. Cazare in Sevilla.

Image result for sevilla

Sursa:http://restless.ro/

ZIUA 7

SEVILLA – CORDOBA – MADRID (530 km) Mic dejun. Plecare spre Cordoba (140 km), unde ne vom opri pentru a vizita orasul vechi si principalul sau obiectiv turistic, Moscheea-Catedrala (intrare optionala). Vom incheia vizita cu vechiul cartier evreiesc, dupa care ne continuam calatoria spre Madrid. Sosire la Madrid in cursul serii, cazare la hotel 3*.Image result for CORDOBA

https://radioromaniacultural.ro

ZIUA 8
MADRID si TOLEDO (optional) Mic dejun. Tur de oras cu ghid local. Sunt cuprinse principalele obiective turistice: Puerta del Sol, Gran Via, Plaza Cibeles. Turul de oras se incheie cu vizitarea Palatului Regal (intrare inclusa). Dupa amiaza, timp liber sau excursie optionala la Toledo, oras muzeu, situat la doar 70 km de Madrid. Vizita include si un atelier in care se fabrica celebrele sabii, cunoscut fiind faptul ca cei mai priceputi mesteri armurieri se afla in Toledo. Pret informativ: 35 euro/persoana, minim 25 platitori. Cazare in Madrid.

Image result for palatul regal madrid

Sursa:http://www.tvl.ro

ZIUA 9
MADRID.Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi in Madrid sau pentru vizite individuale (Parcul Retiro, Muzeul Prado, Galeria de Arta Thyssen Bornemisza). Optional, excursie la Palatul Manastire El Escorial. Cazare Madrid.

Image result for madrid

ZIUA 10

MADRID – BUCURESTI.Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport (ora 10:00) pentru imbarcare cursa directa TAROM Madrid Bucuresti cu decolare la 12:15. Sosire la Bucuresti la ora 16:50.

SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti – Barcelona si Madrid – Bucuresti avion cu compania TAROM – curse directe;
9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 3* si 4* standard conform itinerariului: 2 nopti in Barcelona, 1 noapte in Valencia, 1 noapte in Granada, 2 nopti in Sevilla, 3 nopti in Madrid;
transport pe teritoriul Spaniei cu autocar dotat cu aer conditionat;
transferuri aeroport – hotel – aeroport;
tururi de oras cu ghizi locali in Barcelona, Valencia, Granada, Sevilla si Madrid;
vizitarea orasului Cordoba cu insotitorul de grup;
intrari la urmatoarele obiective turistice: Catedrala din Valencia, Palatul Alhambra si Gradinile Generalife in Granada, Catedrala si Turnul Giralda din Sevilla, Palatul Regal din Madrid;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport si catering (se pot modifica).

 

NU SUNT INCLUSE:
taxa de oras pentru Barcelona: 2 EURO / persoana / zi, se achita direct la hotel;
excursiile optionale;
asigurarea medicala si asigurarea storno (optionale, recomandate);
bacsisuri pentru soferi si ghizii locali (se practica) – 25 euro / persoana, se achita prin insotitorul de grup, la sosirea in Spania.

 

Pentru informatii suplimentare va rog sa ne contactati!