Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bon de comanda

BON DE COMANDA NR.                             din 

NUME/ PRENUME


SERVICII SOLICITATE:
Destinatia
Durata
Perioada
data plecare / data intoarcere
Unitate de cazare:
Denumire, categorie, etc
Continut servicii de masa:
Transferuri
Transport ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale)- (orarul de zbor poate suferi modificari pana la data plecarii)


CONFIRMARE DE SERVICII Serviciile inscrise in acest bon de comanda sunt 

Informatii privind regimul pasapoartelor, vizelor, etc PASAPORT valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara, carte de identitate valabila (in funtie de destinatie.

Rez nr 

Conditiile de calatorie pot suferi modificari pana la data de check – in. Le puteti verifica pe www.mae.ro

Alte informatii
Asigurare storno . Asigurare Storno privind riscul anularii pachetului de servicii turistice.
Nu doresc asigurare storno si inteleg conditiile de comercializare si executie ale acestei asigurari privind riscul anularii pachetlui de servicii turistice din vina turistului. Semnatura client:
Refuz storno

TOTAL pachet turistic

Doamna/Domnul .................................................................................... domiciliat/domiciliată in Galati, ..........., posesor/posesoare al/a cărții de identitate seria  ..........., CNP: .....................................  eliberată de SPCEP .........................., telefon: ........................., email .......................................................................... in calitate de TURIST, declar pe proprie raspundere ca reprezint cu puteri depline in conditiile prezentului contract toti turistii inscrisi in bonul de comanda si semnez prezentul contract atat in numele meu cat si in numele acestora. Am primit un exemplar din contract.

SEMNATURA TURIST __________________ SEMNATURA/STAMPILA  AGENTULUI DE TURISM