Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bootstrap Image Preview

😊 De ce sa apelezi la o agentie de turism pentru a pleca in vacanta? 20+1 motive ce recomanda achizitia pachetelor turistice de la o agentie de turism


🌏 In era Internet-ului, din ce in ce mai multi oameni navigheaza prin apele involburate ale acestuia. Adesea, sa cauti oferte bune in mediul online seamana cu a cauta sa te intalnesti cu Fata Morgana. Deoarece nu stii niciodata ce alte cheltuieli pot interveni in timpul sau dupa achizitia pachetului turistic, nu ai la cine apela in cazul in care la ora 3 dimineata se intampla sa ajungi la hotel si sa nu iti placa ce gasesti sau deoarece se poate intampla ca ceea ce ai platit sa nu corespunda cu ceea ce ai primit.
Cele mentionate aici sunt culese din experientele clientilor nostri, fosti clienti ai unor site-uri fara numar de telefon, fara birou cu publicul sau fara telefon de urgenta. Exista un mit, mereu neverificat si mereu gresit, ca online pachetele turistce sunt mai ieftine ca in agentie. Ei bine, unele site-urile de turism sunt tot agentii de turism, ce nu isi doresc sa lucreze direct cu publicul.

πŸ‘‰ Iata cateva motive pentru care este recomandat sa apelezi sa o agentie de turism pentru a pleca in vacanta:

β–« 1. Agentii de turism au disponibilitatea de a-ti da alternative pentru tot ce iti doresti.

β–« 2. Agentii de turism au rabdare sa iti asculte dorintele si temerile.

β–« 3. Agentii de turism au scoli de turism.

β–« 4. Educatia in turism se face in mod constant prin participare la workshop-uri, conferinte, scoli de primavara sau de toamna, info-trip-uri.

β–« 5. Locatiile recomandate sunt adesea deja vizitate de catre agentii de turism.

β–« 6. Agentii de turism cer si primesc feed-back de la clienti si afla constant care este starea hotelurilor, a locatiilor turistice si a companiilor de zbor.

β–« 7. Agentiile de turism au telefon de urgenta si raspund la el 24h/24h.

β–« 8. In agentie poti primi informatii suplimentare pentru reusita vacantei tale, cum ar fi: harti, obiective turistice, tips&tricks din experienta agentilor si a clientilor.

β–« 9. In cazul in care exista modificari de zbor sau de cazare, vei fi anuntat imediat si se vor lua toate masurilor pentru ca vacanta sa nu sufere modificari.

β–« 10. Check-in-ul se ofera gratuit.

β–« 11. In agentie se ofera informatii pretioase legat de transportul minorilor.

β–« 12. In agentie se ofera informatii si se fac rezervari pentru transportul animalelor, al armelor sau al echipamentelor sportive.

β–« 13. In agentie totul se face conform legii: semnarea contractelor, a actelor aditionale, detalierea programelor turistice si semnarea lor, facturarea si incasarea in termenii legii.

β–« 14. In agentie se ofera informatii cu privire la asigurarile de sanatate, special destinate calatoriei si bagajelor.

β–« 15. In agentie se ofera informatii cu privire la posibilitatea de anulare a calatoriei si a recuperarii banilor, indiferent de suma.

β–« 16. Economisesti foarte mult timp si foarte multa energie. Cineva lucreaza pentru tine.β–«

β–« 17. Agentia de turism se ocupa de vize, de rezervari, de drumuri anevoioase.

β–« 18. Scapi de grija confirmarilor, a platilor, a termenelor limita.

β–« 19. Vacantele sunt mai ieftine atunci cand sunt create ca un pachet.

β–« 20. Se ofera premii de fidelitate si discount-uri.

β–« 21. Agentii de turism iti ofera experiente, nu doar iti vand vacante.


πŸ‘‰ Sa apelezi la o agentie de turism atunci cand vrei sa calatoresti, pentru orice scop sau spre orice destinatie poate fi primul tau bilet catre vacanta perfecta, fara griji, cu bucurie in suflet si cu garantia unei experiente despre care iti vei dori sa povestesti!

Consultantii nostri in turism sunt la dispozitia ta:

Bootstrap Image Preview

EUGENIA NENCIU

Tel: 0770 223 361

Email: office@musttravel.ro

Bootstrap Image Preview

OANA ANDREEA NAE

Tel: 0770 223 361

Email: must_travel@yahoo.com